Muziek & entertainment

Hardcore, the movie

4 nov , 2014  

Heb je wel eens een first person shooter gespeeld? Nou, dit zijn de eerste beelden van Hardcore, een speelfilm die compleet op deze manier is gefilmd. Alsof Call of Duty tot leven komt.

Ilya Naishuller, maakte vorig jaar de korte film Bad Motherfucker waarin hij dezelfde POV-stijl gebruikte als in Hardcore. Dit filmde de Russische Naishuller met de bovenstaand complexe GoPro-rig.

In korte tijd behaalde de clip ruim 40 miljoen views en dan kom je onder de aandacht. Dus heeft de nieuwbakken regisseur Hardcore gemaakt. Hij heeft alleen nog wat geld nodig via IndiGoGo voor de laatste special effects en dan kan-ie de bioscoop in.

Zelfs met een soort van Hollywood-sterren. Sharlto Copley uit District 9 en The A-Team en Haley Bennet uit The Equalizer. De hoofdpersoon (de kijker dus) is Henry, een cyborg die zijn vrouw (Bennet) moet redden van een bad guy en zijn leger van huurlingen. Hij krijgt hulp van Jimmy (Copley) en het geheel speelt zich af in Moskou gedurende één dag. Je moet niet snel wagenziek worden, want het gaat er nogal duizelingwekkend aan toe, maar wij zijn best benieuwd.

Kun je wel tegen een beetje excessief geweld, veel bloed en ben je boven de 16? Bekijk dan hier de trailer (voor Youtube ‘m verwijderd)

Via MadPac.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.