Ondernemen

Hogere bezoekersaantallen en meer omzet met digital advertising

22 mei , 2024  

Ben je niet helemaal tevreden met het aantal bezoekers dat je website trekt? Of zou je de omzet het liefst nog wat zien stijgen? Dan hebben wij goed nieuws. Door middel van digital advertising kan een bedrijf meer bezoekers trekken en meer omzet maken. In dit artikel leggen we uit hoe dat zit en welke stappen je kunt ondernemen om jouw bedrijf door te laten groeien.

Wat is digital advertising?

Heel kort uitgelegd is digital advertising het online promoten van een product of een dienst. Eigenlijk is digital advertising een soort online reclame voor jouw bedrijf, jouw merk of jouw diensten. Met digital advertising wil je ervoor zorgen dat iemand via een online advertentie bij jouw bedrijf, merk of dienst terecht komt. Maar als we het daarbij zouden laten doen we deze marketingstrategie tekort. Je kunt namelijk meer dan hogere bezoekersaantallen teweegbrengen met digital advertising. We nemen de mogelijkheden met je door.

Welke doeleinden kan digital advertising hebben?

Digital advertising is dus voor meer goed dan enkel het genereren van bezoekers van jouw website. Wat denk je bijvoorbeeld dat er met de omzet van jouw webshop gebeurt, wanneer deze meer bezoekers trekt? Een stijging van het aantal bezoekers en een stijging van de omzet gaan hand in hand. Daarnaast is digital advertising ook goed voor de bekendheid van de naam of het merk van jouw bedrijf. Maar ook wanneer je diensten verleent is het een goede investering om met digital advertising beter onder de aandacht te komen. Zo is digital advertising dus veel meer dan datgene dat meer website bezoeken veroorzaakt. Wat wel vooropgesteld moet worden, is dat je duidelijk weet welke doelstellingen je met digital advertising wilt bereiken. Het is namelijk wel de bedoeling dat je gericht naar een bepaald doel werkt, om deze te laten slagen.

Hoe stel je doelen voor digital advertising?

Gelukkig is er professionele hulp te verkrijgen bij het stellen van doelen voor jouw bedrijf. Of je nou simpelweg meer bezoekers wilt trekken voor jouw website of webshop, of dat je net een onderneming bent gestart en graag meer bekendheid wilt genereren voor jouw merknaam. Er is altijd een expert die je verder op weg kan helpen op het gebied van digital advertising. Een voorbeeld van een team van experts op het gebied van digital advertising is het e-commerce bureau De Nieuwe Zaak. Dit bureau helpt startende en gevestigde ondernemers op digitaal gebied. Denk daarbij aan vragen over digitale transformatie of hulp bij e-commerce en marketing. Voorbeelden van bedrijven die worden geholpen door De Nieuwe Zaak zijn groothandels, retailers, zakelijke dienstverleners en merkfabrikanten. De Nieuwe Zaak helpt bedrijven verder met digital advertising, performance marketing en andere e-commerce gerelateerde strategieën.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.