Lifestyle, Ondernemen

Waterflessen met een boodschap

24 aug , 2020  

Waterflesjes bedrukken met uw logo voor promotie van uw bedrijf of uw eigen merk mineraalwater beginnen. Het is allemaal mogelijk en met minimale inspanningen hebt u dat zo geregeld.

Veilig mineraalwater
Veilig water uit de natuur, met alle mineralen die in water thuishoren, zónder toevoegingen zoals fluoride, zónder residuen van o.a. medicijnen en bestrijdingsmiddelen, zoals in kraanwater soms wel het geval is.

Milieuvriendelijk bij juist gebruik
Wij vullen onze waterflessen af in gerecyclede PET flessen, bijna al het materiaal van deze flessen wordt weer hergebruikt bij de fabricage van nieuwe flessen. Als iedereen de flessen bij het plastic afval doet dan gaan er geen kostbare grondstoffen verloren en slingeren er geen flessen meet op straat. Het is maar een kleine moeite.

Gepersonaliseerde etiketten
Wij produceren flessen bronwater en doen daar een etiket omheen wat u graag wilt, enkel de wettelijk verplichte ingrediëntentekst moet er op en verder kunt u het etiket helemaal ontwerpen naar uw smaak, mocht het nodig zijn dan ontwerpen wij voor u een etiket, kosteloos uiteraard.

Persoonlijk advies
Neem gerust contact op met Reclameflesjes.nl, wij zitten tijdens kantooruren voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Voor info: www.reclameflesjes.nl

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.