Outdoor

De nieuwe Camelbak eddy+

22 feb , 2019  

De nieuwe drinkfles Camelbak eddy+ geeft 25% meer water per slok. Dat vinden gebruikers erg prettig blijkt uit onderzoek. Zo kun je lekker vlot drinken tijdens de fitness, trailrun of op je werk. De siliconen drinktuit, verbonden aan een rietje, opent zich door er zachtjes op te bijten. Als je erop zuigt geeft hij een flinke slok water zodat je makkelijker je dorst kunt lessen.

Het grote voordeel van de Camelbak eddy+ is dat je de fles niet hoeft te kantelen als je drinkt. Handig in de auto of op de fiets, zo houd je je blik altijd gericht op de weg en dat is wel zo veilig. De drinktuit sluit geheel af zodra je er niet meer op bijt. Als de fles omvalt is dat geen probleem, de vloeistof wordt door de drinktuit tegengehouden. De dop is 100% lekvrij, je kunt de drinkfles dus met een gerust hart op je bureau zetten of in de auto op de bijrijdersstoel.

Dankzij de ruime opening is de drinkfles ook geschikt voor ijsblokjes. De dop heeft een draagbeugel en is makkelijk met twee vingers te dragen of te bevestigen aan een karabijnhaak. De drinktuit klapt handig naar binnen. De Camelbak eddy+ is gemaakt van BPA-vrij Eastman Tritan-kunststof. Zowel fles, dop als rietje zijn vaatwasserbestendig. Verkrijgbaar in de maten 600, 750 en 1000 ml.

Bespaar 200 wegwerpflessen per jaar
Een recente studie aan de Pepperdine University in de VS toonde aan dat mensen 24% meer water drinken met de eddy+-fles vanwege het gebruiksgemak. Ook het milieu is gebaat bij gebruik van een duurzame drinkfles: als je een eddy-fles dertig dagen gebruikt bespaar je daarmee ruim achttien plastic wegwerpflessen. Dat is meer dan tweehonderd wegwerpflessen per jaar. Per persoon.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.