Lifestyle, Outdoor

Duimgrote zaklamp geeft een zee van licht

19 okt , 2018  

De nieuwe Olight S1R II Baton is de kleinste LED zaklamp met de hoogste lichtopbrengst ter wereld. De duimgrote zaklamp heeft namelijk een maximale output van maar liefst 1000 lumen en een bereik van 145 meter. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IMR16340 oplaadbare batterij die een zeer hoog ontladingsvermogen heeft. Daarnaast geeft de TIR lens een zeer strakke lichtbundel en superscherp beeld.

Natuurlijk heb je niet altijd het maximale vermogen nodig, daarom heeft Olight vijf lichtstanden meegegeven aan de S1R, variërend van 0,5 tot 1000 lumen. De ‘fade-in fade-out’ dimfunctie bij de hoge lichtstanden voorkomt dat je wordt verblind als je de lamp aanzet. Een driekleurige LED-indicator (groen, oranje, rood) in de schakelaar geeft aan hoeveel energie de accu nog heeft in de desbetreffende lichtstand. De maximale brandduur is 192 uur.

Stevig en slim ontwerp
De S1R II is 6,3 cm lang, shockproof en waterdicht. De zaklamp heeft een platte USB laadkabel met LED indicator die compatible is met andere Olight modellen. De behuizing is van geanodiseerd aluminium dat beschermt tegen krassen of stoten, de innovatieve textuur geeft een uitstekende grip. De onderkant van de zaklamp is magnetisch, hier laad je met de bijgeleverde magnetische oplaadkabel de lamp op. Je kunt er de S1R II ook mee op allerlei metaaloppervlakken plaatsen: erg handig wanneer je twee handen nodig hebt voor een klusje.

Informatie
De Olight S1R II Baton is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs € 79,95. Vijf jaar garantie. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.