Lifestyle, Outdoor

Olight X7R Marauder

13 okt , 2017   Gallery

Olight introduceert de X7R Marauder, een lichtkanon in zakformaat. Deze oplaadbare zaklamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 12.000 lumen en een bereik van 380 meter. Ongekend voor zo’n kleine zaklamp die speciaal is ontwikkeld voor extreme outdooractiviteiten, beveiliging, reddingswerkzaamheden en hulpdiensten. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net.

De lamp is voorzien van een veiligheidssysteem dat oververhitting en verblinding voorkomt, de zaklamp dimt namelijk automatisch als er voorwerpen te dicht voor de lens komen. Vingergroeven en uitsparingen op de ergonomische handgreep zorgen voor een goede grip. Er is ook een oog voor een polskoord dat je kunt wegklikken in de behuizing als het niet wordt gebruikt. De behuizing is volledig slagvast en waterdicht volgens de IPX7 norm. Hierdoor kun je de X7R zelfs een tijdje onderdompelen en is hij geschikt voor de meest extreme weersomstandigheden.

Meerdere lichtstanden
Op de lampkop bevindt zich een multifunctionele schakelaar waarmee je tussen zes lichtsterktes en de stroboscoopstand kunt schakelen. Dankzij een indicator vind je de zaklamp makkelijk terug in het donker. Een bewegingssensor zorgt ervoor dat er automatisch een led gaat branden zodra de lamp beweegt. Op de schakelaar, waarmee je de lamp ook op slot kunt zetten, lees je het accuniveau af.

De Olight X7R Marauder levert 12.000 lumen dankzij drie high performance Cree XHP70 CW leds die van power worden voorzien door een ingebouwde accupack bestaande uit 4x 18650 3000mAh accu’s. Deze laad je op met een USB Type-C die driemaal sneller laadt dan de traditionele USB. Door aan de einddop te draaien komt de USB-aansluiting tevoorschijn en kun je de X7R opladen.

Informatie
De Olight X7R Marauder is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs € 349,95. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net.

Specificaties Olight X7R Marauder:

   • Kleur: zwart
   • Staalsoort: aluminium
   • Batterij: 18650
   • Lamp: Cree XHP70 LED (12 cores)
   • Lengte: 12.9 cm
   • Gewicht: 472 gr
   • Brandduur: 720 uur
   • Lumen: 12.000

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.