Lifestyle, Persberichten

Solis maakt van jou een chefkok

29 sep , 2016   Gallery

Het seizoen van comfort food en kerstdiners is in aantocht. Een periode om je lekker uit te sloven in de keuken voor de mooiste gerechten. Dat betekent overigens niet dat dit veel moeite hoeft te kosten: met de nieuwe SOLIS Sous-Vide Cooker Pro kook je als een echte chef met minimale inspanning. Verwacht je een grote groep mensen met verschillende eetwensen? Dan zijn de SOLIS Table Grill 4 in 1 en 5 in 1 de perfecte oplossing: voor ieder wat wils!

Warmwaterbad
Van perfecte biefstuk tot bijtgare asperges: met de SOLIS Sous-Vide Cooker Pro kook je als een sterrenchef. De sous-vide methode is overigens zeer eenvoudig. Je vacumeert vlees, vis en groenten en gaart ze vervolgens in de vacuümverpakking in de Sous-Vide Cooker Pro. Ook handig wanneer je regelmatig voor 1 persoon kookt. Doordat het apparaat met warm water werkt en een constante temperatuur heeft, worden ingrediënten gelijkmatiger gegaard. Hierdoor heb je een minimaal verlies aan volume en maximaal behoud van smaken, sappen, vitamines en mineralen. Eten bereiden in de SOLIS Sous-Vide Cooker Pro is naast eenvoudig daardoor ook nog erg smakelijk en gezond.

Het apparaat is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk te reinigen. Het warmwaterbad heeft een capaciteit van 6 liter en een gepatenteerd watercirculatiesysteem (2 liter per minuut). De SOLIS Sous-Vide Cooker Pro kost 299,90 euro (adviesverkoopprijs).

Multifunctioneel
Wanneer je een grote groep eters met verschillende eetwensen hebt, is de nieuwe SOLIS Table Grill een uitkomst: gezellig tafelen voor jong en oud. De SOLIS Table Grill is er als 4-in-1 en 5-in-1 variant. De multifunctionele 4-in-1 tafelgrill is voor liefhebbers van raclette, grillen, wokken en het bakken van pannenkoekjes of crêpes. Extra handig: wanneer je veel eters hebt, kun je deze grill uitbreiden tot 3 systemen door ze aan elkaar te koppelen. Bij de 5-in-1 versie is mogelijk om mini pizza’s te bakken. De dubbelzijdige grillplaten zijn voorzien van een premium antiaanbaklaag. De onderste laag is een speciale koude zone om pannetjes te plaatsen tijdens een eetpauze.

De SOLIS Table Grill 4 in 1 kost 139,90 euro (adviesverkoopprijs) en wordt geleverd met 3 pannetjes om te wokken, 3 pannetjes voor het bakken van pannenkoeken en 3 pannetjes voor raclette.
De SOLIS Table Grill 5 in 1 kost 299,90 euro (adviesverkoopprijs) en bevat 8 pannetjes om te wokken, 8 pannetjes voor het bakken van pannenkoeken en 8 pannetjes voor raclette.

 

Smart, healthy & tasty
De elektrische huishoudelijke apparaten van Solis staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Met onder meer grills, blenders, espressoapparaten en sapcentrifuges heeft Solis alles in huis voor een smart, healthy en tasty levensstijl.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.