Gezondheid, Persberichten

Solis Power Blender to go

15 dec , 2016   Gallery

Gezonde voornemens? De SOLIS Power Blender To Go helpt je een handje. Letterlijk, want na het blenden draai je de blenderkom eraf, verwissel je het deksel en ben je al ready to go met je smoothie in je hand. Hallo goede start van de dag!

Kleine krachtpatser
Vorig jaar introduceerde Solis de SOLIS Extreme Power Blender. Deze premium blender maalt onder andere groene bladgroenten, ijsblokjes en noten extra ‘smooth’. Shakes en smoothies krijgen een luchtige, milkshake-achtige structuur en bevatten geen stukjes of klontjes. Dit komt door het krachtige vermogen van de blender en de speciale rotatie van het gepatenteerde Kinetix® messensysteem waardoor ingrediënten continu naar beneden worden getrokken. Nu is er een kleinere variant met dezelfde ijzersterke eigenschappen. De nieuwe personal blender: SOLIS Power Blender To Go. Van de SOLIS Power Blender To Go van premium kwaliteit is bewezen dat hij ingrediënten tot 42% fijner maalt dan andere populaire personal blenders.

Super personal blender
Bij de SOLIS Power Blender To Go krijg je twee mengbekers van 500 ml en een mengbeker van 700 ml inhoud. Deze breukvaste Tritan mengbekers zijn BPA-vrij en kun je direct gebruiken als drinkbeker. Ze hebben het uiterlijk van longdrink picardieglazen. In combinatie met het geborstelde rvs is dit een echte eyecatcher. De blender is eenvoudig in gebruik en efficiënt: zet de drinkbeker met je favoriete ingrediënten erop, even blenden en je bent meteen klaar om op pad te gaan. Ook handig voor bijvoorbeeld saladedressings, dips en babyvoeding.
Hoe fijner voedingsdeeltjes gemalen zijn, hoe beter je lichaam de gezonde, belangrijke voedingsstoffen kan opnemen en hoe intenser de smaak.

The facts
De SOLIS Power Blender To Go heeft een extreem sterk motorhuis en vermogen van 1000 watt. Ter vergelijking: andere personal blenders hebben een vermogen van 200 tot maximaal 600 watt. Deze premium blender maalt ijsblokjes, groenten, fruit en noten zo fijn, dat het lichaam tot 25% meer vitamines en mineralen op kan nemen dan wanneer je een stuk fruit zou eten. En: je komt nooit meer ongewenste stukjes tegen in shakes en smoothies. De SOLIS Power Blender To Go kost 299,90 euro (adviesverkoopprijs). Dat is de kleine premium krachtpatser meer dan waard! De SOLIS Power Blender To Go is verkrijgbaar vanaf medio december en wordt geleverd met speciaal receptenboek.

Smart, healthy & tasty
De elektrische huishoudelijke apparaten van Solis staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Solis is expert op het gebied van juicers en blenders en heeft exemplaren in diverse prijsklassen. Zo is er altijd een exemplaar voor jouw persoonlijke smart, healthy en tasty levensstijl.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.