Outdoor, Sport & bewegen

Clif Shot Bloks, winegums voor tijdens het sporten

20 apr , 2018   Gallery

Ken je dat? Je fietst een paar uur en op een gegeven moment komen die repen je letterlijk je neus uit. Persoonlijk ben ik dan wel toe aan iets anders, helemaal tijdens het fietsen van (mountainbike) marathons of 24-uurs races. Clif Bar heeft daar een oplossing voor in de vorm van haar Bloks. Dit zijn een soort winegums die per zes verpakt zitten.

CLIF SHOT Energie Bloks zijn semi-vaste, makkelijk kauwbaar bronnen van koolhydraten – de geprefereerde brandstof van je lichaam tijdens instannende activiteiten.

Een half pakje CLIF SHOT BLOKS kan 15 minuten voor aanvang van de actitiveit gegeten kunnen worden om de bloedsuikerspiegel een impuls te geven. Om optimaal te presteren zou de atleet een of twee pakjes per uur moeten eten. Het eten van CLIF SHOT BLOKS moet altijd samen gaan met een flinke slok water.

CLIF SHOT BLOKS zijn voornamelijk bedoeld voor prestatiegeorienteerde atleten — Wielrenners, hardlopers, mountainbikers, triathleten, avonturieren, etc. Echter, iedere atleet die om een snelle energieboost verlegen zit kan profiteren van CLIF SHOT BLOKS.

  • Handige verpakking
  • Makkelijk te kauwen
  • 60 gram

Clif Bloks Margarita
Naast de normale Bloks is er ook de Maragarita Citrus smaak, deze bevat 3 keer zovel zout als de normale varianten.

De Clif Bloks zijn verkrijgbaar in de smaken Clif Bloks Strawberry, Clif Bloks Mountain Berry en de Clif Bloks Margarita Citrus.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.