Thee

Handig, de Theedrager

16 sep , 2015  

Na de succesvolle introductie van de Theeplank vorig jaar, komt koffie- en theespecialist Van Bruggen uit Deventer met de opvolger: de Theedrager. Verfijnde theesoorten, mooi biologisch geserveerd op een robuust houten drager. Handgemaakt en speciaal ontwikkeld voor thuis en voor bedrijven die hun gasten op een onderscheidende manier thee willen serveren.

‘Steeds meer mensen ontdekken de toegevoegde waarde van een uitgebreide theekaart en serveren graag speciale theesoorten. De Theedrager past uitstekend in dit plaatje, omdat je tot 8 soorten thee kan serveren zonder dat het een hele tafel in beslag neemt,’ vertelt Axel van Bruggen, eigenaar Van Bruggen Koffie en Thee.

Eind 2013 introduceerde hij een nieuw theeconcept genaamd ‘De Theeplank’ wat hem tijdens Deventer Marktplein 2013 de titel ‘Startende ondernemer van het Jaar’ opleverde. Doordat de theeplank plat is en daardoor veel plek inneemt op de tafel kwam de vraag of dit ook anders kon. Zo is het nieuwe, strakke en efficiënte design van de Theedrager ontstaan.

De Theedrager: ideale manier van thee serveren
Het idee van de Theedrager is even eenvoudig als efficiënt. Twee keer vier theesoorten boven elkaar op twee houten delen. Er is ook een dubbele uitvoering, goed voor zestien theesoorten. Hierbij heeft de drager aan weerszijden twee houten delen. De naam Theedrager ontleent het aan het feit dat je de set letterlijk kunt dragen middels een stevig leren handvat. Deze nieuwe uitvoering is bijzonder praktisch volgens Axel van Bruggen. ‘Het neemt weinig ruimte in beslag omdat de theesoorten boven elkaar staan, je kunt het goed in een kastje kwijt en de enkele uitvoering kun je zelfs tegen een muur plaatsen.

Handgemaakt
De Theedrager is handgemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (Sallcon Deventer), en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: puur steigerhout, beukenhout of zwart. Tevens is het mogelijk om de eigen bedrijfsnaam/logo in te laten branden op de Theedrager. De Theedrager is inclusief theekaart en theelepel.

Verfijnde theesoorten
De Theedrager is compleet met een verfijnde selectie van acht of zestien theesoorten. Er is keuze uit verschillende soorten. Van China Gunpowder, ook wel parelthee genoemd tot de verwarmende Aryuvedische thee. Een compleet overzicht staat op www.vanbruggenthee.nl. Deze bijzondere theesoorten zijn verpakt in elegante blikjes met glazen deksel. Bewust, zodat de theeliefhebber al direct verrast wordt. De thee heeft daardoor niet alleen een heerlijke pure smaakbeleving, maar geeft iedereen het gevoel van een verwenmoment. Met recht een theebeleving op z’n best!

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.