Lifestyle, Ondernemen, Thee

Pure Leaf brengt nieuwe premium thee naar de supermarkt

27 nov , 2017  

Pure Leaf thee wil de consument kennis laten maken met luxe thee van theespeciaalzaken. Hiervoor heeft het bedrijf zeven nieuwe varianten premiumthee ontwikkeld die vanaf eind november verkrijgbaar zullen zijn bij de Albert Heijn en in horecazaken.

Net als wijn heeft thee volgens Pure Leaf verschillende karakteristieke smaken, afhankelijk van de plaats en wijze van telen. De herkomst van iedere Pure Leaf thee is gelinkt aan een smaak. Zo is de Pure Leaf Chai thee, een combinatie van zwarte Ceylon thee en thee uit Kenia samengevoegd met een kruidenmix van kaneel, gember, kardemon, kruidnagel en roze peperkorrels.

Duurzame teelt
Pure Leaf is ervan overtuigd dat de lekkerste thee duurzaam is geteeld. Daarom is er een samenwerking met Rainforest Alliance en komt de thee van plantages die op een duurzame manier werken.

Wereldwijde plantages
Pure Leaf selecteert blaadjes van plantages over de hele wereld, van Sri Lanka en Kenia tot China en Indonesië. De theebladeren worden met de hand geplukt en daarna gerold, gedroogd en vermengd om de smaak te behouden.

Bron: VMT.nl

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.