Lifestyle, Thee

Unilever opent pop-up theebar in Antwerpen

11 mei , 2017  

Unilever gaat in de Nationalestraat in Antwerpen de tijdelijke theebar LEAF. openen, waar de Brits-Nederlandse onderneming gedurende vijf weken haar assortiment Pure Leaf in de kijker wil zetten.

Dol op thee
Pure Leaf is ijsthee die gemaakt is met vers getrokken thee van pure theeblaadjes. Er worden geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen aan toegevoegd. De thee werd in 2015 gelanceerd in Nederland, vorig jaar volgde de introductie in België. Ze bestaat in de smaken munt, perzik of citroen.

Daarnaast kan je in de tijdelijke bar ook proeven van verschillende warme theetjes, theesmoothies en mocktails op basis van thee. Tevens zullen er hapjes worden aangeboden van het foodcollectief LesOdettes, dat biologische voedingsproducten propageert.

“We willen aftoetsen of de Belgen hier al klaar voor zijn. Wij hebben hier minder de traditie die in Groot-Brittannië leeft, maar ook hier zijn er veel mensen die echt wel dol zijn op thee”, stelde merkenbouwer Gea Massy van Unilever in Gazet van Antwerpen.

Bron: RetailDetail.be

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.