Lifestyle, Vakantie & reizen

Drie tips voor een stijlvolle garderobe op reis

23 jun , 2022  

De voorbereiding voor een vakantie, we vergeten altijd hoeveel werk dat is. Naast het boeken en uitzoeken van de accommodatie, komen er nog zoveel zaken bij kijken. Van de juiste vaccinatie tot de reispapieren, alles moet op orde zijn voor een fijne reis en vakantie. Zeker wanneer je ook nog eens met een gezin op pad gaat, is dit veel werk en organisatie. Je koffer inpakken is één van de zaken die op de lange to-do lijst staat. Dit efficiënt doen is natuurlijk heel belangrijk, je kunt tenslotte niet alles meenemen. Maar hoe zorg je ervoor dat je er op vakantie ook nog een beetje stijvol en trendy bijloopt zonder dat het een bij elkaar geraapt zooitje lijkt? Drie tips voor succes!

1. Leg de basis

Wij raden aan om op reis voor een vrij basic garderobe te gaan. Kies voor een merk wat van goede kwaliteit is, met een mooie look maar zonder té opvallend en té uitgesproken te zijn. Wanneer je bewust kiest van veel producten van één merk, zul je zien dat deze altijd bij elkaar passen qua kleur en stof. Co’couture is zo’n merk. Altijd stijlvol en elegant, zonder te overheersen. Wanneer je je garderobe grotendeels hieruit laat bestaan, weet je zeker dat je altijd goed zit. Kies dus voor een aantal kleuren, en vervolgens voor de producten binnen je kast die in dit kleurenpallet passen. Dan heb jij genoeg opties onderweg voor altijd een verassende outfit! Wissel uiteraard hier binnen van producten; Van comfortabele t-shirts tot een elegante jurk. Voor iedere gelegenheid iets.

2. Leg het vast

Heb je vandaag een outfit aan waar je je helemaal goed in voelt? Perfect voor een diner bij zonsondergang of dagje door een stadje struinen? Maak een foto en sla hem op! Soms kun je in een voorbereiding van een reis zoveel stress hebben, dat je het acuut niet meer weet wanneer je voor je kast staat om je koffer te vullen.

Op zo’n moment kun je teruggrijpen naar de foto’s en checken waar jij je je goed in voelde. Het verschil zit hem erin dat je hiermee echt bij jezelf blijft, en niet té mooie plaatjes van andere kopieert. Want deze zijn ongetwijfeld bewerkt en gefotoshopt.

3. Goed vervoer

Wanneer je al je kleding in een koffer moet vervoeren, gaat het er niet beter uitzien. Dit probleem kunnen we niet helemaal oplossen, maar het is wel aan te raden je productkeuze hier een beetje op aan te passen.

Linnen staat er om bekend dat het super snel gaat kreuken. Kies liever voor wat synthetischere stoffen, deze kreuken over het algemeen bijna niet. Daarnaast zijn er zelfs merken die specifieke travel leisure maken, dit is kleding die geschikt is om in de reizen. Super fijn!

Daarnaast wordt vaak als tip gegeven om kleding op te rollen. Of dit echt een succes is? Wij zijn hier nog wel een beetje twijfelachtig over want overhemden kwamen niet écht mooier uit de koffer.

Kortom, ook hierbij geldt; Een goede voorbereiding, is het halve werk. Het lijkt wellicht wat overbodig, maar een leuke outfit voelt niet alleen fijn. Het maakt daarnaast de fotokiekjes achteraf ook nét iets gezelliger!

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.