Vakantie & reizen

Wat zijn populaire vakantiebestemmingen?

5 mei , 2021  

We gaan allemaal maar wat graag op vakantie. De een gaat het liefst elke zomer naar een vakantiehuisje in Zuid Frankrijk en de ander bezoekt het liefst diverse plekken. Maar wat zijn nu de leukste vakantiebestemmingen om naartoe te gaan? Er is immers zo veel keus en er komen ook steeds meer leuke onbekende plekjes bij. Dan is het wel zo handig om hiervan op de hoogte te zijn voordat je gaat boeken. Daarom hebben wij in dit artikel een aantal populaire vakantiebestemmingen voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!

Nederland

Hoewel veel mensen kiezen voor een vakantie naar het buitenland, mogen we ons eigen landje natuurlijk absoluut niet vergeten! Wat veel mensen niet weten van Nederland, is dat hier ontzettend veel mooie vakantiebestemmingen te vinden zijn. Zo heb je de Waddeneilanden, Drenthe, Flevoland en natuurlijk Zeeland! Er zit voor iedereen wel een geschikte plek bij. Voor zowel kleine reisgezelschappen als grote groepen, zijn hier ook genoeg accommodaties te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis Nederland met zwembad voor een grote groep, een camping voor een gezin of een gezellig hotel voor een vakantie met je partner.

Zuid Frankrijk

We kunnen wel stellen dat Zuid Frankrijk onder Nederlanders één van de meest geliefde vakantiebestemmingen is. Er zijn veel badplaatsjes aan de Franse kust en ook daarom vind je hier vast snel een gezellig dorpje dat voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Verder staat Frankrijk ook bekend om de veelzijdige en goed verzorgde accommodaties. Zoals een vakantiehuis Zuid Frankrijk met zwembad en een groot aanbod aan campings gelegen aan het strand of in het binnenland. De meest bekende plaatsjes in Zuid Frankrijk zijn de Côte d’Azur, Bordeaux, Marseille en noem het maar op!

Spanje

Hiernaast blijft Spanje ook erg populair onder allerlei leeftijdsgroepen. Zo zijn er veel jongerenreizen die hier naartoe gaan, maar vinden gezinnen en mensen op middelbare leeftijd het ook erg fijn om een reis te boeken naar Spanje. Het voordeel van dit land is dat er altijd wel een geschikte plaats te vinden is, afgestemd op jouw wensen. Zo staan de bekende badplaatsen bekend om de drukke steden of feestdorpen. Hier kun je lekker aan het strand liggen en tussendoor de gezellige boulevard aflopen. Het binnenland is juist weer perfect voor voldoende rust en een actieve vakantie, waarbij je bijvoorbeeld veel gaat wandelen of fietsen. De meest bekende plaatsen in Spanje zijn Benidorm, Málaga, Marbella, Tenerife, Valencia en Alicante.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.