Fotografie, Wonen & inrichting

De beste manier om je diamond painting af te werken

27 jan , 2022  

Wil je jouw diamond painting mooi afwerken? Misschien wil je een diamond painting eigen foto maken of heb je deze net af en ben je erover na aan het denken hoe je deze op een zo mooi mogelijke manier een plekje kunt geven in jouw interieur. Er zijn diverse manieren om jouw diamond painting mooi af te werken en daarmee een plek in je interieur te geven. Denk bijvoorbeeld aan het inlijsten hiervan in een houten frame. Wij zochten uit op welke manieren je voor een mooie afwerking van je diamond painting kunt zorgen en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek meer!

Hang je diamond painting op in een fotolijst

Je kunt je diamond painting op de meest makkelijke manier in een fotolijst ophangen. Zo blijft de diamond painting geheel op zijn plaats en ook droog. Echter hangt het er hierbij wel vanaf hoe groot je diamond painting is. Je kunt fotolijstjes in diverse maten vinden, zoals bijvoorbeeld in de maten 30 x 40 cm. Ook zijn er verschillende materialen die voor fotolijstjes worden gebruikt. zoals kunststof en hout. Mocht je een eigen foto diamond painting gemaakt hebben, dan is het wat minder makkelijk om een fotolijst in het juiste formaat te vinden.

Hang je creatie in een houten frame op

Wat steeds meer gedaan wordt, is foto’s, posters en diamond paintings ophangen in een houten frame. Zo lijkt je diamond painting pas echt op een kunstwerkje. Het enige wat je nodig hebt, is een houten frame in het formaat van je diamond painting alsmede een nietmachine. Je niet vervolgens jouw diamond painting vast aan de achterkant van het houten frame.

Hang je creatie op met plakgum

Wat een heel eenvoudige oplossing is, is je diamond painting ophangen met plakgum. Dit is een zeer goedkope manier en het blijft ook gewoon goed zitten. Wel is je diamond painting zo een stuk minder goed te verplaatsen dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor diamond painting in een houten frame.

Hang je diamond painting aan een canvasdoek op

Je kunt je diamond painting ook aan een canvasdoek ophangen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is accessoires diamond painting zoals hobbylijm en een canvasdoek in het juiste formaat. Eenvoudiger kan bijna niet.

Wij wensen je veel succes met het integreren van jouw diamond painting in je interieur.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.