Wonen & inrichting

Een housewarming organiseren? Zo maak je het succesvol!

15 nov , 2021  

Het is een fantastisch gevoel om eindelijk je eigen plek je te hebben. Of dat nou alleen, met partner, huren of kopen is, het belangrijkste is dat jij je op je plek voelt. Waarschijnlijk krijg je al talloze appjes van vrienden, familie of collega’s of ze nou eindelijk eens langs mogen komen. Hierbij is de oplossing: een housewarming. Hierbij nodig je iedereen in een keer uit, dan hoef je niet constant iedereen apart te entertainen. Dat kan de eerste paar keer leuk zijn, maar op een gegeven moment is de lol er wel van af. Daarom gaan we aan slag met het organiseren van een housewarming, hoe je dat doet? Wij leggen het je uit.

1. Denk aan de timing

Hoewel je waarschijnlijk mega enthousiast bent over het feit dat je een nieuw huis hebt, is het niet raadzaam om deze direct na verhuizing te houden. Neem de tijd om te settelen en zorg dat je huis zo goed als af is. Anders raak je waarschijnlijk gestresst dat die ene tante weer haar ongezouten mening gaat geven over het aantal dozen wat nog in de hoek staat. Neem alle tijd om eens te kijken waar je die zwarte hanglamp of design hanglamp gaat ophangen. Misschien zet je ook de bank op nog wel vijf andere plekken. Wie weet!

2. Geen last minute uitnodiging

Je geliefde vriendjes en vriendinnetjes hebben er waarschijnlijk ontzettend veel zin in. Toch komt iedereen op een leeftijd dat weekenden en avonden compleet vol gereserveerd zijn met van alles en nog wat. Geeft dus op tijd aan wanneer jouw housewarming er aan komt. Anders kan je alsnog iedereen apart ontvangen als de helft niet kan.

3. Zorg dat het toilet klaar is

Het klinkt misschien gek, maar het is misschien wel het belangrijkste om klaar te hebben voordat je housewarming plaatsvindt. Een toilet is tijdens een housewarming een plek waar weer verkeer is. Zorg er daarom voor dat je genoeg toiletrollen hebt liggen.

4. Eten en drinken

Het is compleet begrijpelijk dat je na de hectische weken van verhuizing weinig zin hebt om uren voorbereiding in de housewarming te stoppen. Bedenk daarom gewoon lekker simpele hapjes en drankjes. Het gaat toch om de gezelligheid en samenkomst van alle gasten.

Binnenkort je housewarming? Maak je vooral niet te druk! Met deze tips komt het helemaal goed.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.