Lifestyle, Wonen & inrichting

Haal de luxe hotel ervaring in huis

30 jul , 2021  

Een weekendje weg naar luxe hotel is bijna nooit teleurstellend. Al weken kijk je ernaar uit en eenmaal daar gaat de tijd te snel voorbij. Het liefst ga je nog niet naar huis en als je dan toch gaat, zou je het liefst alles van hotelkamer mee naar huis nemen. Dat kan helaas niet, maar er zijn wel andere manieren om de luxe van een hotelkamer in huis te halen.

Koop een soortgelijk bed

Een ervaring die velen van ons met elkaar delen is dat je erg lekker wakker wordt bij de meeste hotels. Pas na een goede overnachting bij een hotel sta je er eigenlijk pas bij stil hoe slecht je thuis slaapt. Eenmaal thuis sta je er niet meer bij stil er en slaap je weer maandenlang op een slecht bed. Een manier om een stukje van de luxe van een hotelkamer naar je eigen huis te halen, is door een soortgelijk bed aan te schaffen. Vraag bij de receptie wat voor bed en toebehoren er gebruikt zijn. Kijk vervolgens thuis naar wat hier de kosten van zijn.

Leg een nieuwe vloer!

Een ander zeer bepalend onderdeel voor de sfeer in huis, is de vloer. Met een vloer kun je een ruimte maken en breken. Als je een soortgelijke ervaring wilt als in het hotel, dan doe je er goed aan om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Qua vloeren is er onwijs veel mogelijk, maar je moet wel op de juiste plek zoeken. Issa vloeren verkoopt bijvoorbeeld vloeren van een zeer hoge kwaliteit, maar dat geldt niet voor alle retailers. Verdiep je vooraf in de mogelijkheden qua bedrijven en maak een goed doordachte keuze.

Een vloer van Floorify

Floorify is een vloer merk met een ruim assortiment. Ze verkopen visgraat vloeren, maar ook vloeren met een betonlook. Voor elke stijl is er een Floorify vloer te krijgen en dat maakt de zoektocht stukken prettiger. Ga op zoek naar een vloer waarbij je echt een goed gevoel hebt en lees je goed in over de te verwachten onderhoudsbeurten.

Probeer je thuis wat meer te ontspannen

Een reden waarom het na een hotelervaring kan voelen alsof alles daar geweldig was, is ook omdat je even geen verplichtingen hebt. Je hebt de tijd om echt even tot rust te komen en hoeft niet na te denken over allerlei klusjes. De beste manier om de hotelervaring in huis te halen, is door simpelweg het gevoel mee naar huis te nemen en vast te houden.

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.