Auto & Motor

Range Rover Holland & Holland

11 nov , 2014   Gallery

Land Rover komt met haar duurste model ooit, de Holland & Holland. Vernoemd naar de partner in dit prijzige gebeuren, de Britse wapenmaker Holland & Holland. Wat dat kost? Omgerekend zo’n €230.000. En daar komen ongetwijfeld nog wat Nederlandse overheidscenten bij.

Dan behoor je wel tot een select gezelschap van maximaal 40 personen, want zoveel auto’s worden er namelijk maar gebouwd. Samen met Land Rover Special Vehicle Operations – klinkt als een 007-waardige afdeling – heeft Holland & Holland de Range Rover Autobiography onder handen genomen.

Deze duurste uitvoering is standaard al van alle luxe voorzien, maar dit wordt aangevuld met walnoten klaptafels, veel chromen en zilveren sierlijsten, nog meer hout en een extreem afgewerkte koffer voor twee jachtgeweren. Voor wie Holland & Holland kent, natuurlijk zijn hun jachtgeweren niet inbegrepen. Wil je een setje van hun schietgerei, tel daar dan nog maar minstens een Range Rover bij op.

Wat je wel krijgt is het beste speakersysteem dat er in een Range Rover past en een keuze uit een 4.4 liter V8 diesel met 339 pk of een 5.0 liter Supercharged V8 met 510 pk. Ook niet verkeerd. En uiteraard in very British donkergroen.

Bron: MadPac.nl

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.