Bier

Brewbot

16 okt , 2014   Gallery

Een groepje van zes ontwerpers en ontwikkelaars uit Belfast (Verenigd Koninkrijk), maakten uit liefde voor bierbrouwen de Brewbot: een apparaat waarmee iedereen zijn eigen biertje kan brouwen.

De mannen ontwikkelden het apparaat zodat iedereen super easy en naar eigen smaak bier kan brouwen. Omdat het een nogal bewerkelijk proces kan zijn, wordt met Brewbot de gehele werking gecontroleerd en gemonitord. Vanaf een app volg je de instructies en het resultaat is een zelfgebrouwen biertje!

Zo gaat het in zijn werk: kies een recept uit de database of – als je al eerder hebt gebrouwen – maak je eigen recept. Volg vervolgens de instructies en voeg ingrediënten toe wanneer nodig. De rest wordt allemaal geautomatiseerd: temperatuur, duur, hoeveelheid water. Het hele proces volg je vanaf je smartphone.

Via Kickstarter hebben de mannen in 31 dagen ruim €145.000 in weten te zamelen waarmee ze Brewbot nu daadwerkelijk mee in de markt kunnen zetten Je kan via www.brewbot.io nu een pre-order plaatsen. Voor een luttele €2820,- is het apparaat van jou (inclusief verzending naar Nederland).

Volg TeamBrewbot op Instagram >

Bron: Culy.nl

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.