Gezondheid

Ergonomische mondkapjes voor makkelijke ademhaling

2 jul , 2020  

Pacsafe breidt zijn travelaccessoires uit met herbruikbare mondkapjes. Er zijn twee modellen: ViralOff en SilverION. De mondkapjes zijn zelfreinigend en uitwasbaar. Het mondkapje is ontwikkeld voor vliegreizen en dagelijkse activiteiten als shoppen, sporten, ouderenbezoekjes en reizen met het openbaar vervoer.

Pacsafe ViralOff
Het ViralOff Pacsafe-mondmakser heeft dankzij stretchmaterialen en 3D-design een comfortabele pasvorm. De ademhaling is optimaal dankzij een goede balans van dichtgeweven materiaal en een uitstekende doorlaatbaarheid van lucht. Dat maakt het masker ook zeer geschikt om mee te sporten.

Door de Polygiene® ViralOff®-behandeling biedt het mondkapje bescherming tegen virussen en microben. Het masker reinigt zichzelf, is herbruikbaar en wasbaar. Het is drie maten verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 12,90.

Pacsafe SilverION
Het SilverION mondmasker van Pacsafe is bij uitstek geschikt voor ruimtes waar veel mensen aanwezig zijn. Het is opgebouwd uit vijf geavanceerde filterlagen waardoor virussen en microben worden tegengehouden. De buitenste laag is van desinfecterend SilverION dat direct het aantal virussen reduceert. Het heeft een goede pasvorm door een verstelbare elastische clip en 3D-design. Hierdoor kan je optimaal ademhalen.

Het masker reinigt zichzelf, is herbruikbaar en wasbaar. Het is verkrijgbaar in drie maten bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 39,90. Ga voor meer informatie naar www.robijns.nl/pacsafe.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.