Horeca & Gastronomie

Misset Terras, Koffie en Cafetaria Top 100

12 jan , 2015  

Deelnemen aan een Top 100 van Misset Horeca of Snackkoerier levert direct resultaat op. Uw bedrijf wordt beoordeeld door mystery guests en vakjuryleden. Hiervan krijgt u een heldere terugkoppeling zodat u zaken kunt verbeteren. Op de Horecava 2015 (12 tot en met 15 januari) kunt u zich voorinschrijven voor de Terras, Koffie, Café en Cafetaria Top 100.

Inschrijven Terras, Café, Koffie en Cafetaria Top 100 op de Horecava
Een daadwerkelijke notering in een van deze Top 100’s is de kroon op uw werk, met als resultaat: publiciteit, erkenning en natuurlijk een mooi Top 100-feest samen met de andere winnaars.

Café Top 100
De open inschrijving voor de Café Top 100 is nieuw dit jaar. Alle bedrijven die in de Café Top 100 van 2014 staan, mogen zich dit eerste overgangsjaar gratis inschrijven voor de competitie. Voor niet-Top 100 cafés kost deelname 119 euro (prijs voor abonnees van Misset Horeca). Voor niet-abonnees zijn de inschrijfkosten voor de Top 100’s 169 euro, inclusief een proefabonnement op Misset Horeca of Snackkoerier tot aan de bekendmaking van de desbetreffende Top 100.

Voor de vier Top 100’s: Café, Terras, Koffie en Cafetaria is het mogelijk om op de Horecava een voorinschrijving te doen. Bedrijven die dit doen en zich daadwerkelijk inschrijven voor 1 februari ontvangen 10 procent korting op de deelnameprijs. De investering voor deelname aan een Top 100 verdient u direct terug. Optimaliseer uw bedrijfsvoering met de rapportages. Elk bedrijf dat zich inschrijft krijgt in ieder geval een of zelfs twee bezoeken van een mystery guest met een heldere rapportage.

Waar is Misset Horeca op de Horecava?
Misset Horeca is dit jaar op maar liefst vier plaatsen vertegenwoordigd. In de Fastservice Arena met een speciale Cafetaria Top 100-stand. In de Europahal, vlak naast het Dutch Barista Championship, met vooral aandacht voor de Koffie Top 100. Tussen de hallen 10 en 11 (bij Entree C) met speciale aandacht voor de Terras Top 100. En ten slotte in de Europahal, vlak bij het Puur 
& Vers Plein, met een centrale stand. Daar krijgt met name de nieuwe opzet van de Café Top 100 aandacht, maar u kunt er uiteraard ook met uw andere 
Top 100-vragen en -opmerkingen terecht.

Vanaf eind januari kunnen ook bedrijven die niet naar de Horecava gaan zich inschrijven via Koffie Top 100, Terras Top 100, Café Top 100 en Cafetaria Top 100.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.