Horeca & Gastronomie, Ondernemen

Versmarkt Den Bosch wordt Emté supermarkt

26 feb , 2016  

De Sligro Food Group verwacht eind februari de bedrijfsactiviteiten van Van Heinde in de versmarkt in Den Bosch over te nemen. Eind april wordt Van Heinde omgebouwd naar een EMTÉ 3.0 winkel, zoals deze ook in Dieren, Uden en recentelijk Berlicum zijn geopend. Brasserie Van Heinde zal centraal in de winkel aanwezig blijven. Tot de ombouw wordt Van Heinde in zijn bestaande vorm voortgezet. De 53 personeelsleden van Van Heinde treden in dienst bij EMTÉ.

Rogier Arntz, aandeelhouder van Van Heinde: “De afgelopen maanden hebben we fors geïnvesteerd en met elkaar heel hard gewerkt om een succes van Van Heinde te maken. Daar is een lange periode van voorbereiding aan vooraf gegaan. Helaas moeten we vaststellen dat, ondanks ieders enorme inzet, het niet is gelukt om Van Heinde succesvol neer te zetten. Dit heeft vooral te maken met de complexiteit van een retailbedrijf in combinatie met horeca, dat hebben we onderschat.”

Sligro Food Group verwacht met EMTÉ 3.0 een goede invulling te kunnen geven op de locatie in ‘s-Hertogenbosch. Johan van Heerebeek, commercieel directeur EMTÉ: : Deze EMTÉ zal identiek zijn aan de andere EMTÉ 3.0 supermarkten, zoals we deze met succes hebben geopend in Dieren, Uden en recentelijk Berlicum. Gezien de locatie en de doelgroepen zal het assortiment naast de dagelijkse en wekelijkse boodschappen ook worden afgestemd op consumptie ter plekke en consumptie onderweg. Tevens wordt het assortiment verrijkt met specifiek lokaal relevante producten en unieke artikelen uit het Sligro-assortiment. Hiermee verwachten we een groter publiek aan te spreken.”

Bron: FoodHolland.nl

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.