Koffie, Ondernemen

Help! Koffie op!

26 aug , 2016  

Gio Coffee heeft het unieke concept Spoedhulp voor koffie opgezet. Om de heel simpele reden dat geen enkel bedrijf in Nederland zonder koffie mag zitten. De aanwezigheid van koffie lijkt zo vanzelfsprekend. Maar het belang van goede koffie komt pas naar voren als het er niet is. In die gevallen zorgt Gio Coffee ervoor dat je binnen een dag gratis een spoedpakket krijgt.

Koffie: een hot item in ieder bedrijf
Deze unieke actie heeft een duidelijke missie. Gio Coffee is van mening dat ieder bedrijf in Nederland moet kunnen genieten van goede koffie, op elk moment. Harde cijfers zijn er niet, maar de koffieleverancier denkt dat van de ruim 420.000 mkb-bedrijven elke dag minstens één bedrijf zonder koffie zit. Bovendien blijkt uit diverse onderzoeken, waaronder die van Motivaction, dat de werklust toeneemt wanneer men tevreden is over de koffie op het werk. Gio Coffee’s Spoedhulp voorziet in deze behoefte tijdens koffienoodsituaties. Deze hulp is speciaal gericht op alle bedrijven die nog geen klant zijn van Gio Coffee.

Gratis spoedpakket aanvragen, eenvoudig met WhatsApp
Benno Kuijf, directeur van Gio Coffee, is zelfverzekerd over het succes van de Spoedhulp: “Wij zijn het enige koffiebedrijf dat een dergelijke koffiehulp aanbiedt. Is de koffie onverwachts niet op voorraad of wil je een keer goede, speciale koffie serveren tijdens een belangrijke vergadering? Dan hoef je alleen een WhatsApp-bericht te sturen naar: 06 54 200 356. Gio Coffee levert dan binnen een dag een gratis spoedpakket.”

De koffieleverancier heeft erg veel vertrouwen in deze dienst. Zij hebben zichzelf zelfs een penalty opgegeven: lukt het niet om binnen een dag het spoedpakket te leveren? Dan vergoeden zij de koffie uit de supermarkt.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.