Koffie, Lifestyle

Senseo in een nieuw jasje

25 feb , 2015  

DE Master Blenders 1753 en Philips komen met een herlancering van Senseo. DE Master Blenders 1753 komt met nieuwe blends en verpakkingen. Daarnaast introduceert Philips een nieuw Senseo Original apparaat, geïnspireerd op het allereerste en meest verkochte design. Het nieuwe assortiment blends en de Senseo Original koffiemachine zijn vanaf half maart verkrijgbaar.

“Senseo introduceerde in 2001 een geheel nieuwe koffiecultuur en het merk is nog altijd enorm populair. Zo gebruikt 40% van de Nederlanders dagelijks een Senseo-apparaat en worden er elke dag ruim 5,2 miljoen koppen koffie mee gezet”, aldus vertelt Mathieu Meyer van DE Master Blenders 1753. Het bedrijf heeft de meest gedronken productlijn – Senseo Originals – vernieuwd. Dit zijn in totaal 6 producten: Classic, Mild, Strong, Extra Strong, Mocca en Decaf. Tevens zijn alle Senseo-verpakkingen in een nieuw jasje gestoken.

Philips heeft het klassieke ontwerp van de Senseo Original – het eerste en best verkochte Senseo-koffiezetapparaat – aangepast en gemoderniseerd. De temperatuur van de koffie in de eerste kop is nog heter, wat de smaakbeleving positief beïnvloedt. Daarnaast is de grootte van een kop koffie en daardoor de sterkte handmatig te bepalen, zodat iedereen op elk moment van de dag een persoonlijke koffie kan zetten. Ook zijn de grootte en de sterkte van een kop koffie handmatig te bepalen.

Bron: FoodHolland.nl

 

senseo-01

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.