Lifestyle, Ondernemen

7 redenen waarom de laptoptas een must have is

7 aug , 2019  

De laptoptas, wie kan er nog zonder. Trouwens; veel mensen gaan tegenwoordig -net als bij de handtas of rugzak- voor een tweede exemplaar. Je wilt ook wel eens wat anders, nietwaar?

De Consumentenbond boog zich een tijd geleden over de laptoptas en komt tot de conclusie dat je een kleine laptop of tablet ook wel in een handtas mee kunt nemen, maar dat bij grotere exemplaren de laptoptas zijn nut bewijst. Waar je op moet letten? In ieder geval op de volgende punten:

1) Schermformaat
Let op het schermformaat van je laptop. Vooral tassen die niet al te ruim zijn, vragen om het juiste formaat van je laptop, anders sta je iedere dag te wroeten. En het is niet bevorderlijk voor je tas.

2) Bescherming
Kies je voor een rugzak of een schoudertas? Beide hebben een speciaal vak voor je laptop en zo is er altijd die extra bescherming. Of je gaat voor beide natuurlijk.

3) Gewicht
Om niet al te zwaar te sjouwen is het aan te raden om een lichtgewicht laptoptas te kopen. Zit daar dan zoveel verschil in? Het is maar wat je wilt, maar sommige tassen zijn nu eenmaal zwaarder in gewicht dan andere.

4) Online
De keuze is enorm en daarom is het fijn als je vanuit huis al lekker kunt speuren naar een model dat jou aanspreekt. Tegenwoordig staan online alle details bij de tas vermeld en weet je exact wat je koopt.

5) Zakelijk
Wil je een zakelijke uitstraling dan is een mooie laptoptas een must. Vooral de leren exemplaren scoren op dat gebied hoog. Zowel een leren laptoptas voor vrouwen als voor mannen.

6) Ruimte
Het is fijn als er voldoende vakken inzitten voor opladers en andere gadgets. En uiteraard ook dat ene kladblok dat toch mee wordt genomen. De portemonnee en de snack of het flesje water.

7) Dragen
Zorg dat je de tas goed kunt dragen, dus dat er goede banden aan zitten of handvatten. Een schouderband zorgt ervoor dat je de tas zowel over je schouder als cross-body kunt dragen.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.