Horeca & Gastronomie, Lifestyle

Cress uit eigen koker

5 jan , 2018   Video

Het groene bedrijf Grown biedt nu iedereen, met of zonder groene vingers, de mogelijkheid om thuis gezonde cressen te kweken dankzij de vernieuwende ‘Grow Cup’. Cressen, echte vitaminebommetjes, ook bekend als microgreens ken je wellicht: heerlijk op een broodje, in de soep, als basis voor een pesto of als garnering voor de maaltijd. Ze worden veel gebruikt in sterrenrestaurants, maar vanaf nu kun je cressen razendsnel zelf kweken uit eigen koker. Makkelijk, lekker, gezond en leuk!

Cressen
Cressen kun je zien als een combinatie van mini-kruiden en superfoods. Door hun krachtige smaak zijn cressen een goede en natuurlijke vervanger van peper, zout en smaakversterkers met ongezonde E-nummers. Doordat je cressen rauw eet, zitten ze vol vitamines en mineralen en beleef je een ware smaaksensatie.

Grow Cup
De Grow cup bestaat uit een kartonnen koker met deksel, een kweekschaaltje en waterlont. Het product wordt geleverd met 3 Cress-Pods met de zaden van Koppert Cress. Hiermee kweek je dus drie verschillende heerlijke smaken!

Cress-Pods
Cress-Pods zijn handige kweekmatjes die bestaan uit een speciale voedingsbodem gemaakt van natuurlijke houtvezels. Stop ze in de Grow Cup en je kweekt, ook zonder groene vingers, op een makkelijke en schone manier cressen, zonder onkruid. Grown bezorgt extra kweekmatjes bij je thuis, gewoon door de brievenbus.

Verkrijgbaarheid
Dit nieuwe product is vanaf nu te bestellen via www.grown.eu. De Grow Cup (10x12cm) is verkrijgbaar voor €9,95. De Box met 3 x de Grow Cup (30x10x12) kost €25,00. Beide modellen worden standaard geleverd met 3 gratis kweekmatjes per cup. Losse kweekmatjes zijn online verkrijgbaar voor €1,20.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.