Lifestyle, Sport & bewegen

Cycology Gear One Tribe

4 feb , 2016   Gallery

Het maakt niet uit welke discipline je fietst. Of je nu wielrent, op de baan fietst of je de bossen onveilig maakt op je mountainbike of cyclocrosser, we horen allemaal tot “One Tribe“. Deze tribe was de inspiratie voor deze nieuwe print van Cycology Gear, de print is voorzien van veel fiets-details en tribals.

Cycology Gear lanceert een wintershirt met lange mouwen met lime details voor mannen en roze details voor vrouwen. Bij beide shirts is uiteraard ook een koersbroek beschikbaar.

Koerspetten
Naast deze nieuwe shirts en broeken, wordt er ook aan de vraag naar koerspetten met de herkenbare Cycology prints voldaan. Er zijn nu 5 nieuwe koerspetten met prints als “Train hard, Get lucky“, “Bike Obsession” en “Miles are my meditation” beschikbaar. Voor de liefhebbers!

Cycology Gear heren fietskleding
Cycology Gear dames fietskleding
Cycology Gear koerspetten

Over Cycology Gear
Het merk Cycology vindt zijn origine in Sydney Australië, en wordt geleid door twee sportieve kunstenaars die zelf enthousiaste fietsers zijn. Het merk is geboren uit frustratie wegens het gebrek aan creatieve en mooie designs om de passie voor fietsen te uiten.

De koerstruien zijn uniek door de prachtige, vaak zeer gedetailleerde, pentekeningen. De koerstruien van Cycology geven de fanatieke en enthousiaste fietsers de kans om hun passie voor het fietsen, de liefde voor de fiets, maar ook fietsonderdelen en fietstraining, aan iedereen te laten zien.

De koerstruien worden in Australië geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een zeer dunne en zeer gedetailleerde waterbased inkt opdruk. Dit komt zowel de kwaliteit van het ontwerp, alsmede de zachtheid van het koerstrui ten goede.

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.