Lifestyle, Sport & bewegen

Cycology fietskleding

26 nov , 2015   Gallery

Ok, we geven het eerlijk toe: wij zijn fan van de kleding van het Australische Cycology Gear en fietsen daar dan ook graag onze rondjes in. Alhoewel het op dit moment lente is in Australië en de zomer daar in aantocht is, hebben ze speciaal (voor ons, Noorderlingen) weer twee prachtige koerstruien met lange mouwen op de markt gebracht.

Bike Obsession
Wanneer je een trouwe lezer van dit weblog bent, dan heb je (ja, geef het maar toe) waarschijnlijk een obssessie voor fietsen. Dat maakt helemaal niks uit. Je noemt het zelf waarschijnlijk “toewijding” maar vrienden, bekenden en collega’s denken daar meestal anders over. De mensen achter Cycology Gear hebben daar ook last van:

Have you ever had people say you have an ‘Obsession’ with cycling, training, bikes, bike parts, bike races? Call it ‘Obsession’, call it ‘Dedication’, call it ‘Passion’. We understand! 

Speciaal voor ons, fietsgekken, hebben zij de Bike Obsession print gemaakt. Deze print is nu dus ook beschikbaar op de prachtige koerstruien met lange mouwen.

Day of the Living
Naast de bovenstaande print is ook de nu al het befaamde Cycology doodshoofd beschikbaar op deze fietsshirts met lange mouwen.

Over Cycology Gear
Het merk Cycology Gear vindt zijn origine in Sydney Australië, en wordt geleid door twee sportieve kunstenaars die zelf enthousiaste fietsers zijn. Het merk is geboren uit frustratie wegens het gebrek aan creatieve en mooie designs om de passie voor fietsen te uiten. De koerstruien zijn uniek door de prachtige, vaak zeer gedetailleerde, pentekeningen. De fietskleding van Cycology geeft de fanatieke en enthousiaste fietsers de kans om hun passie voor het fietsen, de liefde voor de fiets, maar ook fietsonderdelen en fietstraining, aan iedereen te laten zien.
Het assortiment bestaat uit Cycology koerstruien, Cycology fietsbroeken, Cycology t-shirts en Cycology accessoires.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.