Lifestyle

De leukste uitjes voor jou en je vrienden

22 feb , 2023  

Wat is er leuker dan samen met je vrienden nieuwe herinneringen maken? Is er binnenkort iemand jarig in de vriendengroep? Geef dan een uitje cadeau, in plaats van een fysiek object. De herinneringen blijven immers, terwijl deze fysieke cadeaus na verloop van tijd vervangen zullen worden. Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de uitjes die geboden worden bij Racesquare. Een bezoek aan deze locatie biedt je een unieke ervaring, waarbij je samen met vrienden virtueel de F1 circuits opgaat om uit te vechten wie de beste coureur is. Bij dit the official F1 racing centre heb je de keuze uit verschillende niveaus. Hoeveel ervaring heb jij al met het virtueel besturen van een raceauto? 

Samen een avond stappen op jullie kosten
Je kunt een bezoek aan Racesquare in een stad als Utrecht goed combineren met een avond stappen op jullie kosten. Nadat de adrenaline door jullie lichaam gierde tijdens het racen, is het nu tijd om onder het genot van een hapje en drankje bij te komen. Stippel vooraf een route uit, waarbij je bijvoorbeeld langs de verschillende kroegen gaat die jullie voorheen bezochten. Een leuk idee voor de vriendengroepen die ontstaan zijn tijdens een studie. Weinig affiniteit met het racen op de F1 circuits? Kies in dat geval alleen voor deze kroegentocht.

Boek een lokale escape room 
Ook leuk is het boeken van een escape room, waarbij je samen met je vrienden puzzels probeert op te lossen. De verschillende stukjes voor deze puzzel liggen verspreid door de ruimte. Wanneer het jullie lukt alle puzzels op te lossen, ontsnap je uit de ruimte. Houd er hierbij rekening mee, dat je vaak maar een uur de tijd hebt. Het maakt dat je verplicht zal moeten samenwerken, zelfs wanneer je blij was niet langer samen met je vrienden in projectgroepen te zitten op je opleiding. Lukt het jullie als vriendengroep om tijdig uit de ruimte te ontsnappen? Escape rooms worden tegenwoordig in iedere Nederlandse stad aangeboden. 

Avondje samen naar een voetbalwedstrijd 
Een derde optie is het bezoeken van een voetbalwedstrijd met de vriendengroep. Mocht je weinig met voetbal hebben, dan zou je ook voor een andere sport kunnen gaan. Denk aan een basketbalwedstrijd van één van de grote Nederlandse clubs. Nadeel aan het bezoeken van een sportwedstrijd is het gegeven dat het niet bij iedere club even makkelijk is om aan tickets te komen.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.