Lifestyle

Deze games kun je in 2019 verwachten!

18 feb , 2019  

De meeste mannen vinden het ontzettend leuk om te gamen. Tijdens het gamen vergeet je eventjes alle zorgen van het dagelijkse leven. Ben jij ook een echte gamer? Dan wil je natuurlijk wel op de hoogte blijven van alle opkomende games! Hieronder vind je een lijst van de mooiste games die dit jaar uit zullen komen. Met de spellen uit deze lijst zal jij je absoluut geen moment vervelen!

1. Mortal Kombat 11
Mortal Kombat is natuurlijk een serie met een enorme fanbase. Ben jij een echte liefhebber van deze gameserie? Dan zal je in 2019 weer al je agressie kwijt kunnen in het spel, in april komt er namelijk weer een nieuwe Mortal Kombat uit. Het spel komt uit op de PS4, de Xbox, de computer en zelfs op de Nintendo Switch! Naar verwachting wordt ook Mortal Kombat 11 weer een spel waar de fans veel plezier aan zullen beleven. Als liefhebbers van de serie kunnen wij niet wachten tot eind april.

2. Gears of War 5
Een ander spel dat we in 2019 mogen verwachten is Gears of War 5. Ook dit jaar zal je het weer op kunnen nemen tegen grote hordes vijanden. Ben jij een echte liefhebber van deze 3rd-person game? Dan verwachten we dat je ook weer veel plezier zult beleven aan Gears of War 5. Op het moment weten we nog niet zoveel over het spel, behalve dat de release in 2019 plaats zal vinden. Op basis van de vorige games in de serie durven we met een gerust hart te zeggen dat ook deel 5 een succes wordt.

3. Biomutant
Biomutant is een compleet nieuwe game waar we erg enthousiast over zijn. In het spel speel je een wasbeer achtig wezen. De character customization wordt vrij uitgebreid waardoor je jouw wasbeer helemaal naar wens kunt aanpassen. De opties die je in de character customization selecteert, zullen waarschijnlijk ook invloed hebben op de statistieken van je character. Het spel wordt gespeeld in 3rd-person vorm en je zult het opnemen tegen veel verschillende monsters. Wij zijn zeer benieuwd! Het spel wordt overigens alleen gereleaset op de Xbox en de Playstation. Beschik jij over een Playstation? Om gelijk het spel te kunnen spelen kun je gelijk een PSN Card bij Opwaarderen.nl kopen en het spel na release downloaden.

Wil jij er zeker van zijn dat je al deze spellen kunt spelen op jouw favoriete platform? Zorg er dan wel voor dat je de mogelijkheid hebt om het spel aan te schaffen. Ben je een liefhebber van de Xbox? Dan kun je er ook Xbox Live kaarten kopen.

 

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.