Hardware

Zo zorg je ervoor dat jij de nieuwste games als eerste in huis hebt!

22 jul , 2021  

Microsoft was op het gebied van personal computers al jaren een grote speler in de markt, maar met de introductie van de Xbox heeft het bedrijf ook in de gamewereld een belangrijke positie veroverd. Het gebruiksgemak van de console wordt alom geroemd en als bezitter van een Xbox heb je een ruime keus uit leuke, spannende, boeiende en vooral vermakelijke spellen. Waar de één genoegen neemt met het reeds jaren beschikbare materiaal, is het voor de ander een sport om juist de allernieuwste games te bemachtigen. Dat is vooral een kwestie van goed op de publicaties letten en ervoor zorgen dat je direct tot aanschaf kunt overgaan zodra een nieuw spel beschikbaar is. Je kunt bijvoorbeeld Xbox live points kopen en die bewaren tot de releasedatum als een soort spaarpotje voor je nieuwe aankoop.

Wat zijn Xbox live points precies?

In feite is het een soort prepaid tegoed om games mee te kunnen spelen. Maar wanneer je gebruik maakt van Xbox gift cards, heb je meer dan alleen maar een tegoed. Leden van de Live-community hebben namelijk ook nog wat andere voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld elke maand vier gratis games en je kunt online games spelen tegen de andere leden binnen de community. Ook zijn er regelmatig bijzondere kortingen voor de leden. De code van je gift card blijft altijd geldig en als het tegoed verbruikt is, zit je verder nergens aan vast. Je kunt dan gewoon weer een nieuwe gift card aanschaffen om weer wat tegoed achter de hand te hebben.

Slim reserveren

Heb je wel eens de neiging om gespaard geld voor iets anders in te zetten dan waarvoor je het eigenlijk bedoeld had? Met de Xbox gift cards heb je dat probleem niet meer. Je kunt de kaart immers uitsluitend voor dit doel gebruiken en niet om bijvoorbeeld je dagelijkse boodschappen mee af te rekenen. Daardoor zorg je ervoor dat je echt geld voor het gamen opzij zet.

Altijd de nieuwste games spelen

Omdat je via het Xbox live abonnement direct online kunt gamen, heb je automatisch altijd de beschikking over de nieuwste games. Zodra ze door Microsoft worden vrijgegeven, kun je er direct mee aan de slag gaan. Handig, want hierdoor kun je jouw vrienden nog eens trakteren op een bijzonder avondje gamen, met spellen die ze nog nooit eerder hebben gespeeld!

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.