Lifestyle, Thee

Fairtrade Pickwick thee voor de professionele markt

20 apr , 2016  

Tijdens een vergadering, een pauze met collega’s of een ontmoeting met een klant zorgt een kop thee voor een waardevoller moment. Pickwick introduceert voor deze momenten het Fairtrade assortiment: zes populaire varianten die het internationale Fairtrade keurmerk van Max Havelaar voeren. Bovendien heeft het zakelijke assortiment van Pickwick een nieuwe, professionele uitstraling.

Wat hebben English Tea, Earl Grey, Forest Fruit, Green Tea Lemon, Rooibos en Munt gemeen? Het zijn allemaal varianten uit het nieuwe Pickwick Fairtrade assortiment dat vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de buitenshuismarkt. Fairtrade staat voor eerlijke handel. Dit betekent dat deze duurzaam geproduceerde thee zorgt voor betere leef- en werkomstandigheden van thee-arbeiders in ontwikkelingslanden. In de totale Fairtrade keten werken 177.200 theeboeren en 122.700 theeplukkers. Via de Fairtrade premie kunnen thee-arbeiders zelf werken aan een betere toekomst. Zo kunnen zij bijvoorbeeld investeren in onderwijs en gezondheidszorg. Met de keuze voor Pickwick Professional steun je arbeiders en hun families op theeplantages in Malawi en India.

Pickwick is tevens aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Deze organisatie houdt toezicht op de werk- en leefomstandigheden van de mensen die wereldwijd in de theeproductie werken. Alle thee in het Pickwick assortiment komt van plantages die door deze organisatie zijn gecontroleerd.

Verpakking Pickwick Professional Green Tea Lemon

Professionele uitstraling
Pickwick Professional maakt nog een kwaliteitsslag door de vertrouwde Pickwick thee een verfrissend nieuw design te geven en de theezakjes zitten vanaf nu in een gesloten papieren envelop. Sander van der Linden, Marketing Director Professional Benelux, licht toe: “Bij JACOBS DOUWE EGBERTS Professional richten we ons op het waardevoller maken van de dagelijkse momenten met de lekkerste koffie en thee. Speciaal voor de buitenshuismarkt zit daarom onze vertrouwde thee in een nieuwe, professionele verpakking. De gesloten envelop straalt kwaliteit uit en past goed binnen een professionele omgeving waar thee drinken tot de dagelijkse waardevolle momenten hoort.” De thee voor de professionele markt is vanaf vandaag verkrijgbaar in nieuwe verpakkingen van 3 x 25 theezakjes. Meer informatie is te vinden op: Pickwick.nl/Professional.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.