Lifestyle

Geen vakantie? Kampeer in je tuin!

25 apr , 2020  

Nu het er naar uit ziet dat we voorlopig nergens heen gaan, moeten we er thuis maar het beste van maken. De leukste initiatieven vliegen je om de oren maar de meest avontuurlijke is misschien nog wel het kamperen in je eigen tuin. Je kinderen zullen het in ieder geval top vinden!

Om nu de ergernis van ontbrekende of verkeerd-in-elkaar-gezette stokken te voorkomen, zijn er ook opblaasbare alternatieven. De Regatta Kolima opblaasbare familietent bijvoorbeeld. Er komt dus geen tentstok aan te pas en je hebt toch een heel solide tent. Ideaal voor de camping, maar ook om thuis te kamperen. Zo heb je de hele zomer een heerlijk vakantiegevoel in je eigen tuin.

De 3-persoons tent heeft een ruime woonkamer, een luifel aan de voorkant en een verduisterde slaapkamer. De leefruimte is voorzien van heldere ramen voor goed zicht en optimale lichtinval. Meerdere ventilatieopeningen en gaasdeuren laten lucht door en houden insecten buiten. Het luifel biedt beschutting tegen zon of regen. De vertrekken hebben strategisch geplaatste opbergvakken voor nog meer ruimte.

Waterdicht
De Kolima heeft een waterdichte Hydrofort 70D buitentent met een waterkolom van 5000 mm en een slijtvast, ingenaaid waterdicht grondzeil. Alle gebruikte stoffen zijn brandvertragend. Opvallende scheerlijnen zorgen voor extra zichtbaarheid. De tent is voorzien van rechte wanden wat zorgt voor meer stahoogte. Je bergt de Kolima eenvoudig op in een stevige opbergtas.

Informatie
De Regatta Kolima 3-persoons tent is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Consumentenadviesprijs € 850. De Kolima is er ook in een 5-persoons uitvoering ad € 1200. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

, , , , , , , ,



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.