Lifestyle

Glerups sloffen voor valentijnsdag: I Slof You

7 jan , 2020  

Eigenlijk zou het best vaker Valentijnsdag mogen zijn, de dag dat je je geliefde extra aandacht geeft en subtiel laat weten hoeveel je van hem of haar houdt. Bijvoorbeeld met een lief cadeautje, zoals warme pantoffels van Glerups. Met een handgeschreven kaartje: I Slof You. De ultieme kadotip dus.

Sloffen van Glerups geven je voeten de warmte waar ze op koude winteravonden zo naar kunnen verlangen. Want een algeheel gevoel van welbehagen begint met lekker warme voeten. Glerups-sloffen zijn gemaakt van vilt van 100% wol, de beste warmte-isolator die je in de natuur kunt vinden. 

Andere eigenschappen van wolvilt zijn dat het zacht is en ademt. Het kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. Je draagt ze dus het liefst met blote voeten. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename veerkracht.

Glerups maakt haar pantoffels van wol van geselecteerde schapen uit Nieuw-Zeeland. De buitenzool van de pantoffels wordt gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer met een mooie naturelbruine kleur. Je kunt ook kiezen voor een zool van natuurrubber als je er af en toe mee naar buiten gaat. Meer informatie over Glerups vind je op www.binorm.nl/glerups. 

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.