Lifestyle, Outdoor, Sport & bewegen

Grixx Draadloze oortjes met magnetische klik

16 mrt , 2019   Gallery

Nieuw van Grixx is deze Bluetooth, lichtgewicht in-ear koptelefoon met een helder, krachtig geluid en een heerlijke bass. Dankzij de ingebouwde magneetjes klik je de oortjes aan elkaar, als een ketting om je hals, als je even niet luistert. Zo heb je ze altijd bij de hand en raak je ze niet kwijt.

Deze koptelefoon laat je tot vier uur lang genieten van je favoriete muziek, op één acculading die binnen twee uur weer vol is. De oortjes zitten erg comfortabel en dankzij de drieknopsafstandsbediening met microfoon is draadloos bellen geen probleem meer. Je kunt moeiteloos wisselen tussen het luisteren naar muziek en het beantwoorden van telefoonoproepen.

De Grixx draadloze in-ear koptelefoon is geschikt voor gebruik met smartphones, tablets en allerlei andere apparatuur en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel en twee additionele maten oorcaps.

Informatie
De Grixx draadloze In-ear Koptelefoon is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. In de kleuren zwart, wit en rood. Consumentenadviesprijs € 29,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.