Lifestyle, Outdoor, Sport & bewegen

Sneaker update: Mizuno Sky Medal Premium

5 apr , 2021  

Mizuno dropt de Sky Medal Premium. In twee retro colorways. Gemaakt van old school suède gemixt met nubuck leer en open mesh. Verfspikkels geven de cultklassieker een fijne look. De zachte veerkracht in de ‘wavy’ zool maakt van de Medal een supercomfortabele schoen.

Let op de subtiele accenten van vermiljoenoranje en koningsblauw. De contrasterende Runbird geeft de kicks vleugels. Episch! Te gek onder elke outfit.

Japanse esthetiek
Eigentijdse Japanse esthetiek vormt de basis voor de Mizuno SS21 Sportstyle collectie. De kenmerkende integriteit van het merk wordt gecombineerd met een zachte kleurschakering en een kleurenpalet dat herinnert aan vintage sporten. Het nieuwe model Sky Medal Premium is een ode aan de geschiedenis van het merk.

Informatie
Mizuno Sky Medal Premium is vanaf 27 maart verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com. Consumentenadviesprijs € 140.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, hockey, voetbal, judo en tennis. 

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.