Sport & bewegen

Mizuno Neo Vista, hardlopen als een speer

12 jun , 2024  

Hardloper opgelet! Ben je op zoek naar een hardloopschoen waarmee je als een speer gaat? Check dan de spliksplinternieuwe Mizuno NEO VISTA. Deze schoen is gemaakt voor swift running, hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën SMOOTH SPEED ASSIST en MIZUNO ENERZY NXT. 

De functies van de Mizuno NEO VISTA zijn perfect voor hardlopers die op zoek zijn naar een trainingsschoen voor zowel dagelijkse hardloopsessies als snelheidstraining. Je neemt als vanzelf een anatomisch correcte loophouding aan voor een ongeëvenaarde voortstuwing.

SMOOTH SPEED ASSIST
De runningschoen is voorzien van Mizuno’s gepatenteerde SMOOTH SPEED ASSIST (SSA) dat helpt bij het perfectioneren van je hardlooptechniek. MIZUNO ENERZY NXT zorgt daarnaast voor demping en een hoog energierendement. Met de maximale stapelhoogte van 44,5 mm biedt de integrale zool een hoog niveau van demping.

SSA-technologie voor een breder publiek
Mizuno heeft een R&D Lab in Osaka voor het ontwikkelen en testen van nieuwe materialen en modellen. Op het gebied van geometrie en structureel ontwerp heeft het merk de SSA-technologie nu toegepast op een dagelijkse supertrainer. Met als resultaat een hardloopschoen voor een breder publiek. Om MIZUNO ENERZY NXT optimaal te laten renderen heeft Mizuno zorgvuldig rekening gehouden met factoren als optimale hellingshoek, mate van SSA-ondersteuning en voldoende middenzoolvolume

Milieuvriendelijke elementen
Onderdelen als MIZUNO ENERZY NXT, het buitenzoolrubber en MIZUNO WAVE (plaat) maken alle gebruik van plantaardige materialen. Mizuno streeft ernaar producten te maken die een belangrijke rol spelen in het bijdragen aan een duurzame samenleving. Niet alleen voor topprestaties, maar ook door milieuvriendelijke elementen te integreren.

De Mizuno NEO VISTA highlights op een rij:

Mizuno ENERGY NXT – Dit nieuwe tussenzoolmateriaal zorgt voor een zacht loopgevoel met een hoog energierendement.

Mizuno WAVE – De glasvezelversterkte golfplaat zorgt voor stabiliteit zonder concessies te doen aan een formidabele demping.

Mizuno SMOOTH SPEED ASSIST – SSA ondersteunt de kuitspier door de spierbelasting te verminderen. Het verbetert de loopefficiëntie en maakt de hardloopschoen geschikt voor korte en lange afstanden.

Soft knit bovenwerk – Het zacht gebreide bovenwerk ademt uitstekend en zit als een sok strak omsloten om je voet zodat je stabieler de bochten neemt.

Maximale stapelhoogte – De maximale stapelhoogte van 44,5 mm zorgt voor extra veel demping.

Informatie
De Mizuno Neo Vista is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 180. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Meer weten over hardlopen? Check https://www.walkit.nu

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.