Hardware, Lifestyle

Ricoh Theta SC 360 graden camera

16 okt , 2016   Video

Ricoh lanceert de RICOH THETA SC. Deze 360-gradencamera is het standaardmodel van de populaire RICOH THETA-serie, en is zeer gebruiksvriendelijk voor zelfs onervaren 360-gradencameragebruikers. Het model beschikt daarnaast over een uitgebreide lijst basisfuncties en uitstekende specificaties.

Sinds de introductie van de RICOH THETA in 2013 als ’s werelds eerste 360-gradencamera, werd hij al voor verschillende visuele toepassingen ingezet. De camera legt je volledige omgeving van boven tot onder vast, en creëert unieke, onverwachte visuele expressies. In 2015 werd de RICOH THETA S gelanceerd, een high-end versie van de camera. Deze komt tegemoet aan de behoefte aan hogere beeldkwaliteit en meer gespecialiseerde zakelijke toepassingen. Dit model is dan ook zeer goed ontvangen door fotografen en zakelijke gebruikers – mensen met een grote interesse in 360-gradenfotografie.

De nieuwe RICOH THETA SC is het standaardmodel van de cameraserie, en laat de gebruiker op informele en moeiteloze wijze genieten van 360-gradenfotografie. Daarnaast onderstreept deze versie de opkomst van virtual reality. Dankzij de goed presterende CMOS-beeldsensor en het grote diafragma blijft de hoge beeldkwaliteit van de RICOH THETA S behouden. Bijkomend voordeel van de THETA SC is dat het model lichter is dan voorgaande modellen.

Met de RICOH THETA SC zijn gebruikers in staat de vastgelegde 360-gradenbeelden gemakkelijk naar smartphones en tablets over te zetten. Daarnaast zijn de beelden te uploaden naar de theta360.com-website, waarna ze kunnen worden gedeeld via social media. 360-gradenvideo’s zijn direct naar Facebook en YouTube te uploaden.

De RICOH THETA SC is verkrijgbaar in vier kleuren (blauw, beige, roze en wit). Hierdoor krijgt de camera een persoonlijk randje, en heb je er altijd en overal plezier van. De Theta SC is naar verwachting eind oktober in Nederland beschikbaar voor een retailadviesprijs van 299,00 euro.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.