Auto & Motor, Lifestyle

Volvo Life Paint

13 okt , 2015   Video

Mooie innovatie van Volvo: Life Paint. Volvo staat bekend om haar veilige auto’s. Hun missie is dan ook dat vanaf 2020 niemand meer overlijdt of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo! Met geavanceerde veiligheidsinnovaties komen ze telkens een stap dichterbij dit doel te behalen. Voor verkeersdeelnemers die niet in een Volvo zitten, zoals voetgangers en fietsers, hebben ze nu een innovatie die hun veiligheid sterk bevordert: Volvo Life Paint.

The best way to survive a crash, is not to crash

Omdat niet alle auto’s op de Nederlandse wegen voorzien zijn van Volvo’s veiligheidssystemen is er Volvo Life Paint. Deze doorzichtige spray voor textiel reflecteert bij belichting in het donker. Door het gebruik van Volvo Life Paint kunnen voetgangers en fietsers zich eenvoudig beter zichtbaar maken. Vanaf 23 oktober, rond de ingang van de wintertijd, is Volvo Life Paint nu ook in Nederland bij uw Volvo-dealer verkrijgbaar voor € 14,95 per busje.

De spray werkt vooral op textiel zoals jassen, (rug)tassen en schoenen. Voor een zichtbaar resultaat op de fiets wordt herhaaldelijk gebruik aangeraden. Voor meer vragen kunt u terecht bij uw dichtstbijzijnde Volvo-dealer.

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.