Lifestyle

Zo vier je het beste carnaval in deze barre tijden

16 feb , 2022  

Wil jij ook gewoon lekker carnaval kunnen vieren in deze barre tijden? Dat begrijpen wij maar al te goed. Er gaat niets boven een gezellig carnavalsfeest. Een te gek carnaval kostuum voor heren en dames mag dan zeker niet ontbreken. Wat kun je nog meer doen om van carnaval een groot succes te maken in de huidige tijd?

Zorg voor een mooie aankleding thuis

Zorg er allereerst voor dat je je huis in carnavalssferen hebt aangekleed. Hang bijvoorbeeld een feestelijke vlaggenlijn op en blaas kleurrijke ballonnen op. Je kunt ook aparte carnavals versiering pakketten kopen, wanddecoratie ophangen of een gaaf groen deurgordijn ophangen. Door je woning feestelijk aan te kleden, wordt het meteen een stuk gezelliger in huis en kun je er ook thuis een onvergetelijk feestje van maken.

Vergeet je verkleedkleding niet

Carnaval is geen carnaval zonder verkleed te zijn en lekker gek te doen. Koop daarom de leukste carnavalskleding voor dames en heren en trek eens wat anders dan anders aan. Momenteel is het heel populair om verkleed te gaan als Harley Quinn uit Suicide Squad, neef Itt uit The Addams Family of als Mad Hatter uit Alice in Wonderland. Je kunt uiteraard ook gewoon voor de gangbare populaire kostuums kiezen en verkleed gaan als politieman, superheld, cheerleader of piraat.

Haal lekkere hapjes en drankjes in huis

Zorg er ook voor dat je lekkere hapjes en drankjes in huis haalt. Wat dit betekent? Veel bier natuurlijk! Carnaval is geen carnaval zonder het lekkerste bier. Kies voor de gangbare merken of pak uit met lekkere speciaalbiertjes. Zorg er verder voor dat er genoeg chips, nootjes en andere hartige hapjes in huis zijn.

Of ga met je vrienden naar de horeca

Je kunt ook gewoon de horeca steunen tijdens carnaval. Neem je vrienden en vriendinnen mee en ga langs verschillende kroegen of haal wat af en neem het mee naar huis. Veel kroegen en restaurants hebben speciale take away menu’s. Dit kan werkelijk van alles zijn. Bekijk eens of een restaurant of kroeg in jouw omgeving een speciaal carnavalsmenu heeft en ga het menu samen met je vrienden afhalen. Plezier gegarandeerd!

Weet jij al hoe je carnaval dit jaar gaat vieren? Ga aan de slag met onze tips, zodat je nog steeds een leuk en gezellig carnavalsfeest kunt vieren met jouw vrienden en vriendinnen.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.