Outdoor

De nieuwe Leatherman Charge Plus Red

27 feb , 2020  

De kleur van de Leatherman Charge Plus Red is niet alleen mooi maar ook erg functioneel. De signaalrode multitool is zo opvallend dat je hem nooit meer uit het oog verliest. De handgrepen van Charge Plus zijn gemaakt van lichtgewicht G10. Dankzij het gefreesde Rocky Road patroon is de grip formidabel.

De Leatherman Charge Plus met negentien gereedschappen is uitermate handig in gebruik. De twee messen, vijl en zaag zijn allemaal vanaf de buitenkant te openen, de messen zelfs met één hand. Hiervoor hoef je niet eerst de tang te openen. Aan de binnenkant van de tool vind je een schroevendraaier, flesopener, blikopener, bithouders, schaartje en natuurlijk de combinatietang. Alle gereedschappen zijn in geopende toestand vergrendeld waardoor ze nooit onbedoeld dichtklappen.

De draadknippers van de tang zijn verwisselbaar waardoor je ze kunt slijpen of vervangen. De meegeleverde nylon pocket-etui is slijtvast en heeft een drukknoopsluiting van staal zodat je je tool niet verliest. De twee elastische lusjes zijn handig om bijvoorbeeld een zaklampje mee te nemen.

Informatie
De Leatherman Charge+ Red is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. Consumentenadviesprijs € 249,95. Ook verkrijgbaar in Orange en Titanium. Informatie: www.leatherman.nl.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.