Lifestyle, Outdoor, Sport & bewegen

Leatherman TREAD™ Tempo, de technische wearable met Zwitsers kwartsuurwerk

14 dec , 2017   Gallery

Leatherman introduceert de TREAD™ Tempo, een roestvrijstalen multitool met kwartsuurwerk van Zwitserse makelij. De negen schakels van dit exclusieve horloge zijn uitgerust met kruiskopschroevendraaiers, inbussleutels en ringsleutels. Maar ook een gordelsnijder, simcardpinnetje en flessenopener ontbreken niet. Een robuust en bijzonder sieraad dus, gecombineerd met een fijn stuk gereedschap: de perfecte symbiose van stijl en functionaliteit.

Het uurwerk van de TREAD Tempo is van het Zwitserse merk Ronda en toont datum en tijd met glow-in-the-dark. Het schokbestendige saffierglas maakt het uurwerk geschikt voor zwaardere klussen. Het horloge is uitgerust met een duikring en is waterdicht tot 200 meter.

Metal Injection Molding
De TREAD Tempo wordt standaard geleverd met zes verwisselbare schakels aan het uurwerk. Plus drie extra schakels, schroefjes en brugjes die los worden meegeleverd. De complexe schakels worden gemaakt door middel van Metal Injection Molding wat zorgt voor de gegarandeerde, duurzame Leatherman-kwaliteit. En wat zo mooi is, de TREAD Tempo mag mee het vliegtuig in.

Informatie
De Leatherman TREAD Tempo is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in twee uitvoeringen:

  • Stainless Steel, consumentenadviesprijs € 599,95.
  • Black DLC (Diamond-Like-Coating), consumentenadviesprijs € 599,95.

Leatherman geeft 5 jaar garantie op de batterij, 2 jaar garantie op het uurwerk en 25 jaar garantie op de schakels. Ga voor verkooppunten naar www.leatherman.nl.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.