50 Plus, Lifestyle, Outdoor

MealKit Bio, ideaal voor onderweg, op het werk of op de camping

6 mei , 2019   Gallery

Met de Mealkit Bio van Light My Fire beschik je over een complete en verantwoorde lunchset. Ideaal voor onderweg, op het werk, op school of voor outdoor gebruik. De set is gemaakt van biobased plastic waarin mais, suikerriet en cellulose is verwerkt. Het materiaal is 100% recyclebaar en maakt dat de oersterke lunchset een prima keuze is in de strijd tegen wegwerpbestek.

De MealKit bestaat uit een SnapBox Original, een Pack-up-Cup, een Snapbox Oval, een antisliphuls en de welbekende Spork, de spoon-fork-knife combinatie van Light My Fire. De set is licht en compact en neem je in elke rugzak, boekentas of weekendtas mee naar festivals, campings en trektochten. De set is magnetronbestendig, vaatwasserbestendig en mocht hij in het water vallen: hij blijft drijven.

Plantaardige grondstoffen
Met oog op een betere toekomst gebruikt Light My Fire vanaf 2019 alleen nog biobased plastic voor de vervaardiging van haar producten. Biobased plastic wordt gemaakt van biomassa gewonnen uit plantaardige grondstoffen. Het biobased assortiment is te herkennen aan de natuurlijke, zachte en aardse tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

Informatie
De nieuwe MealKit van Light my Fire is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 29,50. Ga voor meer informatie naar www.light-my-fire.nl.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.