Koffie, Lifestyle, Outdoor

Rubytec Hotshot, handig voor onder je espressomachine

12 feb , 2018   Gallery

De nieuwe Rubytec Hotshot is een roestvrijstalen, vacuüm isolatiebeker, speciaal ontworpen voor gebruik met espressomachines. Met een hoogte van 12,7 cm past de beker onder de meeste uitlopen en zet je je koffie direct in de thermosbeker. Ideaal voor thuis, op kantoor of onderweg als je wilt genieten van een heerlijke kop koffie of espresso.

De Hotschot houdt koffie en thee een paar uur warm. Hij heeft een 100% lekvrije afsluiting met ergonomische drinkdop voor prettig drinken en zorgeloos meenemen, ook ondersteboven in een tas. Verder past de beker in de koffiebekerhouder van nagenoeg iedere auto.

Hotshot en Bigshot
De Rubytec Hotshot is gemaakt van extra sterk roesvrijstaal. De buitenkant heeft een poedercoating voor meer grip in de tijdloze kleuren blauw, paars, zwart en groen. De koffiebeker van 0,2 liter is ook verkrijgbaar in een variant van 0,35 liter, de Rubytec Bigshot. De deksel is vaatwasserbestendig en de beker is makkelijk met de hand schoon te maken.

Tip voor een warme dag: De Hotshot houdt dranken ook gekoeld en is bijvoorbeeld ook geschikt om een paar bolletjes schepijs in mee te nemen. Het compacte formaat leent zich tevens heel goed voor schooldrankjes.

Informatie
De Rubytec Hotshot 0,2L is o.a. verkrijgbaar bij Simon Levelt, kookwinkels en outdoorzaken. In de kleuren blauw, paars, zwart en groen. Consumentenadviesprijs € 24,95. Groot formaat: Rubytec Bigshot 0,35L € 26,95. Kijk voor meer informatie op www.rubytec.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.