Lifestyle, Outdoor

Sea to Summit First Aid Dry Sack

22 nov , 2019   Gallery

Met de Sea to Summit First Aid Dry Sack blijven je EHBO-spullen altijd droog. En dat is belangrijk, vooral in situaties waarbij je op het water bent of in regenachtige omstandigheden verkeert. De EHBO set is waterdicht en valt ook nog eens goed op dankzij de felrode kleur en het universele witte kruis. Zo zijn eerstehulpmaterialen snel voorhanden en altijd direct te gebruiken.

De slijtvaste First Aid Dry Sack is gemaakt van hoogwaardig 70D nylon met getapete naden en voorzien van een rolsluiting. De zak is volledig waterdicht met een waterkolom van 10.000 mm. Het transparante venster en de witte binnenzijde geven je direct zicht op de inhoud. Hierdoor kan je snel de juiste spullen pakken om eerste hulp te verlenen. Met de D-ring kun je de zak eenvoudig ergens aan bevestigen zodat je hem binnen handbereik kunt opbergen.

Drie maten
De First Aid Dry Sack is verkrijgbaar in drie maten; day, overnight en expedition, respectievelijk S (1L), M (3L) en L (5). De S en M maten zijn perfect voor zelfgemaakte kits waarbij kleine items moeten worden beschermd. De S-zak is geschikt is voor eerstehulpkits voor dagelijks gebruik en de M-zak past op de meeste overnachtingssets. De grootste maat heeft een extra brede roll-top zodat de meeste EHBO-koffers, ook expeditiekoffers, erin passen. Ben je op zoek naar een fiets ehbo set? Kijk dan eens naar de First Aid Bottle

Informatie
De Sea to Summit First Aid Dry Sack verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops in de maten S, M en L. Consumentenadviesprijs vanaf € 14,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.