Lifestyle, Outdoor

Voor de die-hard survivallers, de Klecker Ti-KLAX

4 dec , 2018  

De Klecker Ti-KLAX Lumberjack is een bijl die je onderweg zelf maakt. Het idee is om met behulp van de bijlkop een steel te maken van een tak uit de natuur en de bijlkop hierop te monteren. De Ti-KLAX bevat ook een aantal handige tools zoals mes, riemsnijder, guthook, metrische sleutelset, schroevendraaier, carabiner, meetlat, flesopener en hamer. De bijlkop is gemaakt van lichtgewicht gegoten titanium en daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen.

De Klecker Ti-Klax wordt geleverd zonder steel om gewicht en ruimte in je rugzak te besparen. Het bevestigingssysteem voor een steel werkt heel eenvoudig: je plaatst een stevige tak tussen de twee klemmen in de bijlkop en schroeft deze vast. Er is ook een kant-en-klare steel verkrijgbaar.

De Klecker Ti-KLAX weegt 249 gram en is de lichtste, meest compacte bijl uit de industrie. Er is ook een uitvoering in roestvrijstaal, de Klecker Lumberjack. Deze weegt 408 gram. De bijlkop wordt geleverd in een sterke nylon beschermhoes. Ideaal voor in je rugzak of kofferbak.

Informatie
Klecker Ti-KLAX, consumentenadviesprijs € 699. Klecker Lumberjack RVS € 149,95. De bijl is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Informatie: www.kleckerknives.nl.

, , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.