Koffie, Persberichten

Pellini Caffe koffie capsules

20 apr , 2017  

Hèt icoon van de Italiaanse koffiecultuur verovert de rest van Europa: Pellini Caffè brengt authentieke Italiaanse espresso naar Nederland. Het familiebedrijf maakt het mogelijk om een echte Italiaanse espresso te maken in iedere Nederlandse keuken of op kantoor.

DE ITALIAANSE ESPRESSO CULTUUR NU OOK BESCHIKBAAR IN CAPSULES
Pellini maakt authentieke Italiaanse espresso bereikbaar voor iedere espressoliefhebber. De Nespresso® compatible capsules zijn ideaal voor een traditioneel kopje van 25ml. Het is de eerste premium Italiaanse koffie in supermarkten, een belangrijke innovatie op de internationale koffiemarkt. Vanaf nu hebben liefhebbers van Italiaanse espresso een keuze voor hoge kwaliteit binnen handbereik.

DE TRADITIE VAN ITALIAANSE ESPRESSO SINDS 1922
Vanuit een familiegeschiedenis vol passie en traditie groeide een van de belangrijkste Italiaanse koffiebranderijen. De familie Pellini en haar medewerkers delen al meer dan 90 jaar een liefde voor verbetering, kwaliteit en het bereiken van de unieke en onmiskenbare smaak. De sterke ervaring in horeca van Pellini geeft een hoogwaardige standaard voor de koffie voor thuisgebruik. Het Italiaanse Pellini Caffè staat voor excellentie, traditie en deskundigheid met het merk Pellini TOP 100 % Arabica als het referentiepunt voor de premium espresso in Italië.

PELLINI TOP: EEN UNIEKE ERVARING IN IEDER KOPJE
PELLINI TOP is een 100% Arabica melange van hoge kwaliteit. Elk kopje espresso biedt dankzij zijn finesse, rijkdom en evenwicht een ervaring die alle zintuigen aanspreekt. Liefhebbers kunnen zich verheugen op een fijne en compacte hazelnootkleurige crèmelaag, intense aroma’s en geuren als honing, bloemen, zoethout en cacao. De elegantie en uniekheid van Pellini espresso bieden een zachte smaak en een verfrissend mondgevoel. De zachte en volle espresso is een uitstekende basis voor melkkoffies, zoals latte, cappuccino of macchiato.

PELLINI LUXURY COFFEE AND PELLINI BIO
Om de individuele wensen voor een droomespresso uit te laten komen, biedt Pellini verschillende koffieblends in capsules met ieder eigen smaken en aroma’s, inclusief een biologische optie. De Pellini Luxury Coffee capsules geven liefhebbers een perfecte espresso voor ieder moment, van elegant en zacht tot intens en sterk. w

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.