Auto & Motor, Lifestyle, Sport & bewegen

BMW E-Mountainbike

5 jul , 2017   Gallery

Voor de liefhebbers. BMW Lifestyle en fietsenbouwer Specialized introduceren de BMW Turbo Levo FSR 6Fattie. De e-bike is geschikt voor off-road en gebaseerd op het karakter van de BMW X-modellen.

2,8 inch banden
De racefiets beschikt over 2,8 inch banden, een automatisch verstelbare stoelpaal en een extra korte ketting, waardoor de elektrische fiets in een rap tempo kan versnellen. De geruisloze motor (met een vermogen van 250 Watt) zorgt voor de benodigde assistentie bij steile hellingen, die voor de normale mountainbike onmogelijk zijn.

App voor nog beter rijden
Daarnaast heeft Specialized een Mission Control App ontwikkeld voor de e-bike. De app kan volledig worden afgesteld naar de capaciteiten van de gebruiker. Tevens kan de app afstand en tijd verwerken in het systeem, waardoor het batterijvermogen zo goed mogelijk wordt benut.

Phytonic Blue
De BMW Turbo Levo FSR 6Fattie heeft een prachtige en exclusieve verfafwerking in Phytonic Blue, de officiële kleur van de nieuwe X3. Er is ook een ‘Specialized for BMW’ opschrift op de fiets om de samenwerking van de twee merken te benadrukken. Het prijskaartje ligt op € 5.200,-.

Bron: DagelijksAuto.nl

Leren mountainbiken (advertorial)
Wil jij ook leren mountainbiken? Volg dan één van onze mountainbike clinics zoals de starter mountainbike clinic, de gevorderde mountainbike clinic. Liever met je gezin leren mountainbiken? Volg dan de familie mountainbike clinic. Meer weten? Check MTBMasters.nl

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.