Sport & bewegen

Gatosport Energy Cake

27 jun , 2016   Gallery

Afgelopen weekend tijdens The Longest Day Udenhout, de gelegenheid gekregen om de Gatosport Energy Cake van het Franse Overstim’s te proberen. De bereiding van deze brownie-achtige keek is simpel. Doe de inhoud van het het blik in een kom, 250ml water er bij en mixen maar.

Bakken van de cake doe je in een op 200 graden voorverwarmde oven in ongeveer 30 minuten. De cake weegt na bereiding ongeveer 560 gram en is daarmee goed voor 2.000 kcal.

De Gatosport Energy cake is zeer effectief als ontbijt of als voeding tussen twee wedstrijden door op dezelfde dag. Het zorgt voor een zeer betrouwbare basis als voorbereiding op een wedstrijd, met de zekerheid van een optimaal rendement. Daarnaast is de cake ook nog eens erg lekker.

De specs:

  • Een hoge energiewaarde, waardoor 1/3 tot 1/2 portie Gatosport, en verder niets, voldoende is voor de optimale energetische omstandigheden met het oog op een intensieve inspanning.
  • Zeer licht verteerbaar, zodat het geen opgebouwde reserves hoeft aan te spreken, en laat kan worden ingenomen (minder dan een uur voor aanvang van de wedstrijd).
  • Eenvoudig in bereiding en gebruik, en helpt dalingen in de suikerspiegel ten gevolge van stress te compenseren.
  • Aanzienlijk meer slaap: Gatosport kan laat worden ingenomen (tot 1 uur voor aanvang van de wedstrijd).

Naast de versie die ik gebruikt heb, is Gatosport ook verkrijgbaar in een biologische variant een glutenvrije variant. De Gatosport Energy Cake is leverbaar in 19 smaken en kost €9,95 per bus van 400 gram.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.