Sport & bewegen

GoPro stabilisator

25 aug , 2015   Video

Het crowdfunding project van SLICK moet een einde gaan maken aan de schuddende en trillende beelden die gemaakt worden met de GoPro op de pistes. Het is en blijft erg lastig om de beelden met de GoPro stabiel op te nemen. Een GoPro op je hoofd, lichaam of in je hand zorgt altijd voor bewegende beelden. Een stabilisator is dan vaak de oplossing, maar meestal een veel te duur en onhandig alternatief. De SLICK zorgt ervoor dat de beelden met automatische motoren gestabiliseerd worden en hierdoor ook voor de consument toegankelijk worden. Geniaal!

De SLICK gaat naar verwachting $279,- kosten, maar gaat in de voorverkoop voor iets minder dan $200.- over de toonbank. Wil jij investeren in dit project dan kun je via het crowdfunding project geld inleggen. De teller staat nu al bijna op $85.000 en lijkt voorlopig nog wel te blijven stijgen.

bju42nx4at5ku9dtlymk[1]

Een goede stabilisator kost al snel boven de 300 euro en daardoor voor een grote doelgroep niet toegankelijk. Toch wil iedereen rustige beelden maken tijdens zijn of haar wintersportvakantie. In deze behoefte gaat de nieuwste gadget van SLICK voorzien. In de professionele filmwereld is het gebruik van stabilisatoren al een tijdje de normaalste zaak van de wereld, maar voor consumenten is dit een doorbraak. De SLICK bevestig je heel simpel op je helm en hij kan vast gemaakt worden aan alle mounts van GoPro.

Bron: Skiinformatie.nl

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.